Projectteam herinrichting bedrijventerrein Louterbloemen

Bij de uitvoering van het project zijn veel personen betrokken. Het uitvoerend personeel voert het zichtbare deel van het werk uit. Maar achter de schermen zijn ook medewerkers van Verheij Infra bezig om te zorgen voor een voorspoedig verloop van de werkzaamheden.

Hieronder ziet u de samenstelling van het projectteam van Verheij Infra dat verantwoordelijk is voor een correcte uitvoering van het project. De leden van het projectteam werken intensief samen. Er wordt niet alleen nagedacht over de uitvoeringsmethode, maar ook over de bereikbaarheid van de woningen en de communicatie met alle belanghebbenden. Vragen aan het projectteam kunt u stellen via het formulier op deze pagina.

 

 

            

Als Hoofd Uitvoering is Jan de Ruiter verantwoordelijk voor alles wat er bij de uitvoering van het project gemoeid is.  Alle overige teamleden horen tot zijn verantwoordelijkheid en via deze collega‚Äôs is Jan op de hoogte van het gehele project.

Mario van der Borst heeft als Werkvoorbereider alles onder controle van calculatie tot inkoop; Mario kent het project op zijn duim, maar dan wel op papier.

            

Als Uitvoerder kent Frans Groenendijk het werk ook op zijn duim, maar dan juist buiten in de uitvoering. Hij weet exact wat hij waar moet uitvoeren.

Bij Verheij zijn een aantal vaste Omgevingsmanagers in dienst en Marjolijn Rietveld is er daar een van. Het gehele project kent zij in grote lijnen en de behoefte van de ondernemers tot in detail.